Loading
Year

2022

Opgave

Webdesign
E-commerce
Packaging

Kunde

Bagsværd Lakrids

BAGSVÆRD LAKRIDS

Håndlavet lakrids i særklasse,
lige i hjertet af Bagsværd

Starten på et godt samarbejde

UMANO udviklede en online brandingplatform for Bagsværd Lakrids, hvor brandets DNA og filosofi kunne udfolde sig.

Vi valgte at lægge meget vægt på hele filosofien bag Bagsværd Lakrids, da folk søger den autentiske oplevelse og specialprodukter af høj kvalitet mere end nogensinde før.
Vi understøttede også Bagsværd Lakrids i at øge salget og sikre, at folk vidste præcist, hvorfor de skulle vælge Bagsværd Lakrids.

Skabe en digital branding platform

Designprocessen startede med at finde ud af, hvad kernen i brandet indebar, i samarbejde med kunden.

Vi har skabt en digital brandingplatform, der understøtter Bagsværd Lakrids strategi. Med deres målgruppe in mente, har vi skabt en digital brandingplatform med en tone of voice og visuel stil, der byder deres kunder velkommen hos Bagsværd Lakrids.

Håndlavet lakrids - skabt med passion.

Mere end blot et website

Den nye digitale platform forbinder alle forhandlere og eksisterende butikker for Bagsværd Lakrids.Den digitale platform er et stærkt udgangspunkt for Bagsværd Lakrids, når de kommer til at ekspandere og rulle deres forretningsstrategi ud i fremtiden.

Lakrids i 360 grader

Umano har også bidraget med kommunikationsrådgivning og input til nye kreative ideer.Kreative ideer for at at øge engagementet hos kunderne, så Bagsværd Lakrids bliver mere end blot et sted man kan købe lakrids. Det bliver et fællesskab og et brand, der har en fast tro på miljø, sundhed og lokale produkter.

Back To Top