Ikke et hotel

RYE 115

RYE 115 - Ikke et hotel

At føle sig hjemme handler ikke kun om stedet, men er i høj grad en sindstilstand. En tilstand, der er hyggelig, sikker og afslappet.

Rye115 minder om et hotel, men føles som hjemme. Rye115 er et familiedrevet boutiquehotel, hvor vi lever vores drømme. Vi har fælles stue og spisestue, hvor mange mennesker hænger ud, mødes, arbejder eller slapper af.

Hos Rye115 handler det om atmosfæren. Den er både unik og anderledes – og vi mener, at det skal opleves.

Branding - Creative Strategy

Vi skabte en kreativ strategi for at fremhæve den enestående oplevelse af Rye115.

Identity

Vi skabte en unik identitet, der afspejler Rye 115 værdier og deres unikke placering.

Web Design

Med Rye115 websitet har vi skabt en platform, der skaber digital tilstedeværelse og formidler Claus og Charlotte værdier.

Vi valgte at fokusere på 3 unikke områder:
Ikke et hotel, oplevelsen af et lokalt Østerbro ophold, og SoMe deling af et unikt ophold.
UMANO
Ikke et hotel

Hos Rye115 handler det om atmosfæren. Det er både unikt og anderledes – og vi mener, at det skal opleves. Vi oplever og kommer hinanden ved –  og bliver næsten altid beriget med gode eller interessante historier.

En lokal identitet

Identiteten er skabt ud fra en lokalt forankret idé om at være en vigtig del af lokalmiljøet og kulturen på Østerbro. Rye115 ligger som en godt gemt perle i Ryesgade.

Visuelt er logoet udviklet på baggrund af en en københavnsk tradition, der er genkendelig i københavnske gader. Mange københavnere vil hurtigt genkende emaljeskiltet som inspiration til den moderne fortolkning af logoet.

Logoet bruges som et naturligt fyrtårn for hotellets gæster, når de ankommer på gaden og ser det store skilt med Rye115.

Website
Øget bevidsthed

Hjemmesiden handler om Rye115s værdier og hvad ejerne Claus og Charlotte står for. Målet er at skabe en digital tilstedeværelse, der fortæller om den unikke oplevelse man får ved at bo på hotellet. Centralt i historien er, at man næsten er hjemme, selvom man er i et helt nyt land eller landsdel. Rye115 er et sted, du deler. Et lokalt hotel på Østerbro.

App
BO LOKALT I KØBENHAVN
Share Our Work