Encouraging Exploration

RØSNÆS RUNDT

About Røsnæs Rundt

Projektet, Røsnæs Rundt, opstod ud fra et brændende ønske om at få folk til at udforske Røsnæs enestående natur og tage del i alt, hvad det har at byde på.

Umano blev valgt til at formidle projektet med identitet, website og et udstillingskoncept.

Movie

Vi lavede en film for at fremhæve Røsnæs enestående natur.

User Experience

Vi engagerede brugeren i Røsnøs enestående natur.

Web Design

Vi udviklede et lækkert website for at samle hele projektet.

Vi har valgt at fokusere på 3 områder:
oplevelsen, kommunikationen og at det skal være det umagen værd for de besøgende
UMANO
Røsnæs smukke natur

Det er ikke svært at få folk til at betages af den smukke natur på Røsnæs.
Derfor var det vores opgave at få folk til at opdage denne naturperle,
og skabe trafik og besøgende til at udforske det.

De 13 Landmarks

I samarbejde med Spektrum Arkitekter tilføjede vi 13 landmarks i landskabet, der skulle fungere som en form for ”naturrum”, samt aktivitetsrum i bugtområdet. Gennem kombinationer af de forskellige landmarks skabe forskellige ruter for de besøgende – så de kan udforske den enestående natur.

Det første landmark, de besøgende møder, er naturrummet. Det er stedet, hvor de besøgende kan samle lidt information om projektet og planlægge deres dag på Røsnæs.

I udstillingslokalerne kan man læse om alle de forskellige landmarks og finde ud af, hvad man vil besøge. Man får et overblik over området ved udstillingsbordet, og også chancen for at se interaktive film af Røsnæs.

Website
Øget bevidsthed

Websitet er skabt som omdrejningspunktet for Røsnæs Rundt, og dens hovedformål er at øge kendskabet til området. Det fungerer som en platform hvor man som besøgende kan planlægge det bedst mulige besøg på Røsnæs.

Vi har lavet en aktivitetskalender i samarbejde med Kultunaut, hvilket sikrer, at arrangementerne på Røsnæs også er tilgængelige for folk uden for websitet.

Vi sikrede endvidere, at de besøgende kan se kommende begivenheder fra foreninger i området, der også kunne have interesse.

Der blev også lavet en gæstebog, så de forskellige aktiviteter og arrangementer kunne deles på Facebook, Twitter og Instagram.

App
Planlæg din dag

Når du går på stierne på Røsnæs, har du mulighed for at hente mere information fra appen “Røsnæs Rundt”, som blandt andet har en samling af optagede lyde fra de forskellige landmarks.

Det vigtigste for os under dette projekt var, at omdrejningspunktet altid skulle være det smukke landskab på Røsnæs. De digitale platforme og informationer skulle være noget, som var tilgængeligt for den besøgende, hvis de havde lyst til at fordybe sig mere eller blive inspireret.

God tur i naturen!

Share Our Work