HVAD KAN FILM GØRE FOR DIN VIRKSOMHED?

FILM KAN…

Film kan få os til at grine eller græde, film kan virkelig vække vores følelser. Både på det store lærred med de store stjerner, men stort set også i alle andre sammenhæng, hvor film skal måle sig fx mod billeder eller det skrevne ord.

  • Når en virksomhedskultur skal deles med nye folk, er employer-brandingfilm stærke og velegnede til hurtigt at give et tydeligt indblik.
  • Når komplekse virksomhedsstrukturer eller produkter skal forklares, er explainer-film eminente.
  • Når følelsen omkring et produkt eller en ydelse skal komme til sin ret, er en kampagnefilm effektfuld.

FILM KAN OGSÅ…

Film er et fremragende værktøj til at få større engagement på sociale platforme idet post, der indeholder video, generelt deles 12 gange mere end dem uden.

Forbrugere bruger 80% mere tid på websites, der indeholder video, ligesom dit site har 50% større chance for succes i Googles søgealgoritmer.

Film/video er et stærkt voksende medie indenfor SoMe og web – og er derfor et område, du ikke kan komme udenom, hvis du vil have succes med din digitale strategi.

Næsten alle (94%) af de virksomheder, der benytter video i deres markedsføring udtaler, at det har øget deres kunders forståelse af deres produkt, og 84% siger, at det har hjulpet dem med at generere flere leads. 78% mener, at video har været direkte årsag til øget salg.

Generelt mener ni ud af ti (87%) adspurgte virksomheder, at video har givet en god ROI.

På forbrugersiden siger 84% af de adspurgte forbrugere, at de har købt et produkt efter at have set en video om produktet.

Når vi kigger på service og loyalitet siger 43% af de virksomheder, der bruger video, at antallet af kald til kundeservice og support er faldet grundet bedre forståelse for produktet og brugen heraf.

KORT SAGT, FILM KAN

Film kan vække vores nysgerrighed, og få os til at opholde os lige lidt længere end vi ellers vil, og film kan få os til at handle.

Det er dog vigtigt at vide hvilken type film og video, som passer til hvilket format. Kommunikerer du til B2B eller B2C, hvilken type produkt vil du skabe opmærksomhed omkring og i hvilken kontekst?

Vi har mere end 15 års erfaring med at producere små og store film og animationer for vores kunder.

De erfaringer vil vi også gerne dele med jer. Hvis I åbner jeres dør en smule for os, skal vi til gengæld åbne en verden for jer. Det er tæt ved et løfte.

Kontakt Thomas, UMANO på 4018 7313.

 

Kilder:

Forrester research 2018.

Wyzowl, The State of Video Marketing 2021

Lad os fortælle din historie
Hvis du trænger til inspiration og sparring omkring din næste film, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi har stor erfaring med at fortælle komplekse historier på en enkel og inspirerende måde. Film er et fantastisk medie til at få et budskab klart og hurtigt igennem til modtageren. Du er altid meget velkommen til at kigge forbi, og så laver vi iøvrigt glimrende kaffe.