sdghdfgh

grdhdfghdf
>

Zirkus Nemo

By Umano 5 år ago
Home  /  Portfolio Item  /  Zirkus Nemo
Mere trafik

Det fleste ved, at jo mere trafik der er på ens hjemmeside, desto større mulighed er der for salg. Men hvordan får man så det?

Zirkus Nemos direktør Søren Østergaard valgte at gå til UMANO med opgaven.

Kaos med struktur

Første skridt var at designe et website, der afspejlede Zirkus Nemos mangeartede univers. Sitet skulle være dynamisk, asynkront, kunne rumme mange ting, men stadig bevare en vis struktur.

Løsningen blev et parallax-site, hvilket betyder, at sitet er samlet på en side, og man kan scrolle hele vejen ned eller navigere rundt ved hjælp af menuerne. Derudover er der dynamiske billeder, hvor dele af billedet bevæger sig, både afhængigt og uafhængigt at berøring med musen.

For at øge trafikken på sitet, lavede vi et Facebook- fremstød. Vi pustede liv i Zirkus Nemos officielle Facebook-side. Derudover oprettede vi profiler til bl.a. Bager Jørgen og Smadremanden. Tanken er, at man som Zirkus Nemo-fan kan kommunikere med karaktererne, og få deres uforbeholdne mening om tingene. I samarbejde med Zirkus Nemo lavede vi en detaljeret kommunikationsstrategi, både for indholdet og formen på den officielle side og på karakterernes sider. Bag f.eks.: Jeg er så xx#% træt af den bette melorm til en bager at jeg xx#!! smadrer ham for alvor! er en velovervejet strategi. Ja, vores job er ikke kedeligt.

Brug for et større telt

Efter UMANO og Zirkus Nemo startede samarbejdet, har Zirkuset udvidet sæsonen og skifter telt to gange – fordi der var for lidt plads til alle deres publikummer. Okay, det kan vi selvfølgelig ikke tage al æren for, men lidt af æren vil vi gerne påtage os. Derudover har Zirkus Nemo, Smadremanden og Bager Jørgen tilsammen knap 9000 likes – det er en stigning på flere hundrede procenter. Godt gået Nemo!

Selvom I ikke ejer et Cirkus, står UMANO klar til at hjælpe jer med at skabe mere trafik på jeres hjemmeside.

Kontakt os

Zirkus Nemo

 

  • Branding
  • Facebookstrategi
  • Grafisk design
  • Mobilsite
  • Nyhedsbrev
  • Website
this work was shared 0 times
 100