sdghdfgh

grdhdfghdf
>

Udenrigsministeriet

By Umano 5 år ago
Home  /  Portfolio Item  /  Udenrigsministeriet

Et fortsat samarbejde

UMANO har i flere år løst opgaver for Udenrigsministeriet.

Bl.a. har vi ved flere lejligheder dækket konferencer og arrangementer for Udenrigsministeriet og efterfølgende bearbejdet og redigeret filmmaterialet, så det kan web-streames fra ministeriets egen hjemmeside. Vi har også redigeret og efterbearbejdet rapportageoptagelser omkring to kvindelige piloter i Afghanistan.

Fokus på EU

UMANO har også produceret en kampagnefilm for Udenrigsministeriet, der skaber opmærksomhed om EU Snapshots. Kampagnefilmen er bygget op omkring et “fastfrosset øjeblik”, som der rejses igennem. Det starter og slutter som en film, men i det øjeblik der tages et billede, fastfryses situationen og omdannes til et 2D univers, hvor der rejses i selve billedet. Det illustrerer de mange muligheder, der er ved et Europa, der står sammen.

UMANO har også udviklet seks film for Udenrigsministeriet, der har til opgave at understøtte det danske EU-formandskabs prioriteringer. Statsminister Helle Thorning-Schmidt er hovedfortæller i den første film, der visualiserer Danmarks visioner for formandskabet. Med udgangspunkt i fem kerneprioriteter for EU-formandskabet, har vi skabt fem temafilm, der præsenterer prioriteringerne gennem visuelle fortællinger.

God respons

Vi har fået rigtig god respons for de opgaver vi har løst for Udenrigsministeriet.

Filmen omkring EU Snapshots gav et øget fokus på kampagnesitet og den medfølgende applikation, og har med stor succes været brugt på skoler, hvor konkurrencen er sat i gang.

Filmproduktionerne omkring EU-formandskabets prioriteringer har vundet ros og anerkendelse gennem den officielle hjemmeside, der dækker hele Europa.

Skal I også have formidlet et vigtigt budskab? Så står vi klar til at hjælpe.

Kontakt os

Udenrigsministeriet

 

  • Animation
  • Branding
  • Dokumentation af arrangementer
  • Film
this work was shared 0 times
 000