sdghdfgh

grdhdfghdf
>

Ubberup Højskole

By Umano 4 år ago
Home  /  Portfolio Item  /  Ubberup Højskole
Ubberup Højskole henvendte sig til UMANO, fordi de ønskede at skabe øget opmærksomhed omkring deres arbejde med mennesker og forandring. Ubberup højskole har store ambitioner om at være den førende højskole indenfor sundhed, vægttab og forandring. De er danmarks første livsstilshøjskole og har i mange år været kendt for TV-programmet “Livet er fedt”. Deres store viden har løbende udviklet sig igennem årene, og det har de naturligvis lyst til at vise frem igennem en ny og tidssvarende identitet.

Redesign

Konkurrence mellem højskolerne er hård og mulighederne er mange og derfor er det afgørende at være tydelig omkring det man står for, så de bliver nemt for kursisterne at vælge Ubberup Højskole

UMANO blev inviteret til at tydeliggøre deres arbejde, med en samlet online strategi.

Igennem en række strategiske dage fik vi klarlagt hvad Ubberup Højskole skulle fokusere på, og hvordan de i langt højere grad er en højskole for hele mennesker og ikke kun er et sted for vægttab.

Ubberups gamle loge var et æble med et målebånd omkring, hvilket i høj grad signalerede vægttab. Vi har arbejdet bevidst med at ændre det billede, til en mere subtil fortælling der også rummer det mentale arbejde der ligger i forandring.

Visuel Identitet5

Æblet er et stærkt billede på sundhed og er sammen med den ydre grønne farve med til at fortælle om en sund livsstil. Måletbåndet er blevet neddroslet som symbol, men skaber formen på æblet i en mere figurativ form. Spiralen bliver billedet på at arbejde med sig selv og at komme nærmere på noget der er en selv og den er samtidig også med til at skabe forholdet mellem det indre og det ydre. Det indre har fået den lilla farve der symbolisere det åndelige/mentale og er med til at skabe dybde og varme.

Et sted til forandring

UMANO er rigtig stolte af resultatet og det gode samarbejde med Ubberup højskole. Det er blevet til et dynamisk og levende logo der fortæller historien om sundhed, vægttab og forandring, og et lyst og indbydende website, der gør det enkelt at vælge Ubberup Højskole som det næste ophold.

Website: www.ubberup.dk

 

Umano_Ubberup_mobile

Umano_Ubberup_Products

 

Vil I høre mer om online tilstedeværelse, så ring og hør mere.

Kontakt os

 

I samarbejdet med Ubberup Højskole har UMANO gjort en stor indsats for at komme ind under huden på vores skole.
Det har resulteret i en visuel identitet, vi i høj grad føler repræsenterer den skole vi er og som vi er stolte af.

 
Henrik Schouborg Kristensen

Ubberup Højskole

  • Branding
  • Mobilsite
  • Nyhedsbrev
  • Online formular
  • User Experience
  • Visuel identitet
  • Webdesign
this work was shared 0 times
 100