sdghdfgh

grdhdfghdf
>

Sikkerhedsstyrelsen

By Umano 5 år ago
Home  /  Portfolio Item  /  Sikkerhedsstyrelsen
Ingen løftede pegefingre

Sikkershedsstyrelsen ønskede at skabe en kampagne, der kunne sætte fokus på, at man skal teste sin el-afbryder årligt, for at modvirke alvorlige ulykker. Sikkerhedsstyrelsen ønskede ikke at stå med løftede pegefingre, men ville i stedet give et venskabeligt skub med et glimt i øjet.

Den dovne ugle

Men hvem skulle så give det venskabelige skub? Det skulle være en, der kunne ramme den brede målgruppe af nærmest alle i alderen 18-80 år. Til det formål skabte vi Uglen Elton. Han skulle være en ugle, fordi ugler er kloge og troværdige. Og navnet Elton – ja den kræver vist ikke den store forklaring.

Elton er dog en lidt særlig ugle, for han er en smule doven. Vinklen i filmen blev; ”motioner din el-afbryder”. I filmen møder vi Elton, som skal til at motionere, men dog ikke er helt vild med at skulle gøre det. Han er så utrænet, at han hurtigt falder af løbebåndet og direkte hen i sin el-afbryder. Denne skal Elton også motionere, og heldigvis er det en noget mere overkommelig opgave end motionen på løbebåndet.

Alle elsker Elton

I Sikkerhedsstyrelsen er de vilde med Elton, og med at han formidler budskabet om sikker EL med et glimt i øjet. Den søde, dovne ugle gør det nemmere for os alle at huske at motionere vores el-afbryder.

Har I også et budskab, I gerne vil have formidlet på en enkel og humoristisk måde?

Kontakt os

Sikkerhedsstyrelsen

 

  • Animation
  • Film
  • Visuel identitet
this work was shared 0 times
 300