sdghdfgh

grdhdfghdf
>

OPI-LAB

By Umano 5 år ago
Home  /  Portfolio Item  /  OPI-LAB
Samarbejde på tværs

OPI står for Offentlig-private innovationspartnerskaber og er en samarbejdsform på tværs af sektorer, hvor offentlige institutioner og private virksomheder sammen udvikler nye innovative løsninger.

OPI-Lab bad UMANO producere en række film, der skulle beskrive samarbejdsmulighederne for de offentlige og private virksomheder. Formålet var at informere om et mere struktureret og nemmere samarbejde på tværs.

Alt samlet ét sted

For at formidle OPIs budskab, skabte vi i fællesskab et koncept bestående af tre formidlingsområder; det gode eksempel, udviklingsværktøjer og en guide til OPI-guide. De gode eksempler og udviklingsværktøjerne bliver præsenteret gennem en række film. Nogle af filmene er animerede, andre er lavet med speed drawing. OPI-guiden er et brugerorienteret website, der samler alle videoerne og alt andet relevant information om, hvordan brugerne selv kommer i gang med et OPI-samarbejde.

I starten af samarbejdet mellem OPI-Lab og UMANO, var tanken at vi skulle lave 8-12 film, men vi endte med at producere 13 film. Den sidste i rækken beskriver Det Digitale Sundhedscenter, som er et forum hvor borgere kan konsultere fagligt personel, meningsudveksle og deltage i relevante webinarer, f.eks. omkring rygestop.

Stort udviklingspotentiale

Vi har skabt et samlet materiale, hvormed OPI-Lab kan oplyse både offentlige og private virksomheder om fordelene og mulighederne ved at samarbejde. Den effektive oplysning er med til at overlevere de gode historier, og inspirere til mere samarbejde. Det bringer et større fokus på innovative løsninger, som i sidste ende kommer borgeren til gode.

Har du brug for en samlet platform til at formidle jeres budskab, står vi klar til at hjælpe.

Kontakt os

OPI

 

  • Animation
  • Film
  • Konceptudvikling
  • Online formular
  • Speed drawing
this work was shared 0 times
 100