sdghdfgh

grdhdfghdf
>

Insatech

By Umano 5 år ago
Home  /  Portfolio Item  /  Insatech

Insatech er en innovativ ingeniørvirksomhed, som primært arbejder med måling, kontrol og kalibrering i stort set alle industrier.

Insatech har udviklet Marine Bunker Management System, som kort fortalt er en enhed der modgår snyd med mængden af olie i forbindelse med bunkering.

Opgaven bestod i at producere en instruktionsfilm, henvendt til det personel på skibene der står for bunkering. Filmen skulle forklare om brugen af Insatechs enhed, og fungere som en online manual. Det var vigtigt for Insatech at filmen, ud over at have korrekt indhold, skulle være let forståelig.

Stor mængde data skulle visualiseres

En af UMANOs styrker er at skabe overblik over en stor mængde kompleks data, visualisere og formidle det.  Vi tog i denne opgave udgangspunkt i eksisterende manualer, og bragte i samarbejde med Insatech det væsenligste frem, så budskabet kunne visualiseres i en 12 minutters instruktionsfilm.

Vi designede et animeret univers og en masse skræddersyede ikoner. Denne visuelle identitet skabte netop den let forståelige formidling af den store mængde data, som Insatech havde ønsket.

Derudover producerede vi en kort promoveringsfilm, som Insatech anvender i formidlingen af deres enhed.

Ændret praksis

Med den nye instruktionsfilm sparer Insatech og deres kunder rigtig meget tid, fordi personellet på skibene ikke længere behøver komme ind på hovedkontoret for at blive undervist i brugen af Marine Bunker Management, men i stedet kan lære, der hvor de er. Desuden sparer Insatechs kunder en betydelig mængde penge, fordi de får den olie, de har betalt for.

Promoveringsfilmen gør det lettere for Insatech at kommunikere om deres tekniske produkt, hvilket hjælper salget godt på vej.

Har I en kompleks viden I ønsker visualiseret, så er UMANO løsningen.

Kontakt os

Insatech

 

  • Animation
  • Film
  • Ikoner
  • Læringsfilm
  • Motion Graphics
this work was shared 0 times
 100