sdghdfgh

grdhdfghdf
>

FDM Travel

By Umano 5 år ago
Home  /  Portfolio Item  /  FDM Travel

Konsulent søges

FDM Travel kontaktede UMANO, fordi de manglede en dygtig designer, der kunne være hos dem et par gange om ugen. De fik derfor lov til at låne Tim, som blev tilknyttet deres online-team af bl.a. UX´er, tekstforfattere og specialister i CEO-optimering.

Fra måneder til år

Tims opgave var at oversætte FDM Travels ønsker til et visuelt udtryk med en sammenhængende visuel identitet. Formålet var at opnå højere konverteringsrater af besøgende til aktuelle køb.

I første omgang skulle de bruge Tim et par måneder, men i skrivende stund har samarbejdet kørt i mere end to år. De er glade for ham – og det kan vi jo godt forstå.

Mikro rykker mega

I webdesign betyder de store linjer selvfølgelig meget, men man kan også rykke utroligt meget med mikrodesign. Et eksempel kan være en knap nederst på siden, der skal få de besøgende på websitet til at handle på den ene eller anden måde. Ved at rykke knappen eller redesigne den, kan man sørge for at de besøgende ser den og derfor handler. Et eksempel var en knap Tim redesignede for FDM Travel, som resulterede i at 73% ekstra så knappen og derved kunne handle. Nørdet – ja. Interessant – mega JA!

Hvis I har brug for eksterne konsulentydelser, eller på anden måde tror vi kan hjælpe jeres virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os

FDM Travel

 

  • Ikoner
  • Konsulentrådgivning
  • Mobilsite
  • User Experience
  • Webdesign
this work was shared 0 times
 100