sdghdfgh

grdhdfghdf
>

E-apus

By Umano 5 år ago
Home  /  Portfolio Item  /  E-apus

Læring på en helt ny måde

Apus og Ergoterapeutforeningen i Danmark kom til os, med et ønske om at lave et aktivt, digitalt læringsmateriale til deres studerende og til fagligt personel. Konkret ønskede de, at vi i samarbejde producerede en række film, der erstattede noget af det nuværende skriftlige materiale. Filmene skulle ligge på en digital læringsplatform, så de var lette for brugerne at tilgå.

Formålet med at skabe den digitale læringsplatformen, var at Apus ønskede, at brugerne skulle med på første række i arbejdet med de faglige problemstillinger, og selv tage aktivt stilling til det, de blev præsenteret for.

125 film

Det var alfa og omega, at materialet havde en høj faglighed, så vi brugte sammen tid på at spore os ind på formatet og omfanget. Vi endte med at skabe 125 film, der tager udgangspunkt i syv patientcases.

Læringen om patienterne kan via filmene tilgås på flere måder og suppleres af faglige refleksioner og test af brugernes egne hypoteser. Desuden har brugerne mulighed for at hoppe ind i filmene, hvor det er relevant for dem. På den måde kan de bruge læringsplatformen som et opslagsværk.

Udover de 125 film, har vi udviklet selve læringsplatformen, og gjort den overskuelig og let tilgængelig for brugerne.

Stor anerkendelse

Apus har efterfølgende høstet stor ros for deres banebrydende digitale læringsplatform, bl.a. ved verdenskongressen i Japan, blandt fagprofessionelle her hjemme og ikke mindst blandt brugerne.

Hvis I ønsker at præsentere jeres materiale på en digital læringsplatform, eller har spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe netop jer, så står vi klar.

Kontakt os

E-apus

 

  • Digital læringsplatform
  • Læringsfilm
  • Visuel identitet
  • Website
this work was shared 0 times
 100