sdghdfgh

grdhdfghdf
>

Denmark DK

By Umano 5 år ago
Home  /  Portfolio Item  /  Denmark DK
Danmark´s officielle side

www.denmark.dk er Danmarks officielle hjemmeside. Her kan alle, der er interesserede i at besøge eller bo i Danmark, finde informationer om alt fra politik til kultur. Denmark DK fungerer under Udenrigsministeriet.

Denmark DK havde brug for at få formidlet lidt ”tungere” emner, som f.eks. barselsmuligheder og skatteregler. De bad UMANO producere fem korte film, der kunne formidle deres budskaber. Filmene skulle henvende sig til de mange unge rundt om i verden, der ønsker at vide mere om Danmark.

Den personlige historie

Vi udviklede et koncept omkring de fem film; fortællingen tager udgangspunkt i personlige vinklede historier, som suppleres med ”fakta bokse”. Det gør det lidt tungere stof, levende, relevant og let forståeligt.

Derudover bad de os om at designe en online identitet for Denmark DK´s fremtidige film. De ønskede, at deres film fremover har et ensartet udtryk, så man kan se, at det er en Denmark DK film. Vi lavede en manual og templates, som de vil bruge, når der laves film fremover.

Kort og præcist

Vi har hjulpet Denmark DK med at skabe en række værktøjer til at fortælle om de større emner – kort og præcist. Det skaber en effektiv kommunikation, der sparer både modtagerne og Udenrigsministeriet tid og ressourcer i formidlingen. Det er også vigtigt for Denmark DK, at de nu har en visuel identitet for deres fremtidige film, så de altid kan genkendes.

Vil I også kommunikere jeres budskaber effektivt, præcist og vedkommende?

Kontakt os

Denmark DK

 

  • Branding
  • Film
  • Visuel identitet
this work was shared 0 times
 000