sdghdfgh

grdhdfghdf
>

Dansk Standard

By Umano 4 år ago
Home  /  Portfolio Item  /  Dansk Standard
Et alsidigt samarbejde

Dansk Standard er Danmarks standardiseringsorganisation og varetager national såvel som international standardisering. De tilbyder desuden rådgivning og uddannelse med udgangspunkt i standarder og best practices. Som en del af deres fremadrettede kommunikationsstrategi har Dansk Standard valgt at satse på video som et vigtigt kommunikationsværktøj. Derfor har UMANO og Dansk Standard arbejdet sammen i flere år.

Film i mange afskygninger

UMANO har blandt andet produceret fem animationsfilm for Dansk Standard. Filmene introducerer og forklarer på en let forståelig måde, hvad standarder er, hvordan de bliver til og hvorfor de er vigtige. I filmene blander vi historiefortællinger og fakta med animationer. Filmene indgår både i forbindelse med rådgivningsarbejde og undervisning.

I forbindelse med Dansk Standards Netværksdag, havde de et ønske om, at UMANO dokumenterede dagens arrangement, sessions og foredragsholdere, og kogte de præsenterede budskaber ned i effektive kommunikative fortællinger. Inden arrangementet lagde vi en strategi for den visuelle kommunikation i samarbejde med Dansk Standard. UMANO dækkede hele forløbet fra de første gæster ankom, til dagens vigtige budskaber var fortalt. UMANO fulgte blandt andet konferencier Lasse Rimmer, der havde en hovedrolle i det 3 min. update af dagens begivenheder, som efterfølgende blev udsendt til alle dagens deltagere.

Rådgivning, dokumentation og kommunikation

De animationsfilm som fortæller om ”standardiseringer; hvad, hvordan og hvorfor”, indgår både i forbindelse med rådgivningsarbejde og undervisning. De er et godt værktøj til effektivt og enkelt at fortælle om standarder.

Konferencefilmene fra Dansk Standards Netværksdag er blevet til seks film, med forskellige temaer, som med succes er anvendt af Dansk Standard, som kommunikation og dokumentation såvel internt som eksternt.

Ønsker I UMANO som samarbejdspartner, så står vi klar.

Kontakt os

Dansk Standard

 

  • Animation
  • Dokumentation af arrangementer
  • Film
this work was shared 0 times
 000