sdghdfgh

grdhdfghdf
>

Vi er UMANO

Når du samarbejder med UMANO, møder du et hold af kompetente mennesker, der gennem solidt håndværk skaber værdifulde, visuelle kommunikationsoplevelser.
 • Thomas Halberg

  Thomas Halberg

  Adm. direktør

  Thomas har den primære kontakt med dig som kunde. Han er med hele vejen; fra du indgår samarbejdet med UMANO, til du er helt tilfreds med resultatet. Thomas har et særligt talent for at lytte og forstå dit behov, og finde løsninger, der skaber en slagkraftig platform for din virksomhed eller dit produkt. Du vil opleve at dit samarbejde med Thomas er behageligt og konstruktivt, og at Thomas altid har fuldt overblik over, hvor I er på vej hen og hvordan I gør det.

  Thomas keder sig aldrig, og man keder sig aldrig i hans selskab. Det er vigtigt for ham at dele oplevelser med sine kære, og han tager gerne initiativ til f.eks. at arrangere et julemarked eller en fodboldturnering.

  Mail: thomas@umano.dk

  Mobil: +45 4018 7313

 • Tim Borelli Mikkelsen

  Tim Borelli Mikkelsen

  Kreativ direktør

  Tim har et skarpt øje for æstetik og det gennemsyrer alt, hvad han rører ved; uanset, om I skal have et nyt website, serveret jeres budskaber mere spiselige med animationer og motion graphics eller have omdannet jeres data til en visuel metafor med infografik.

  Alt bygger på en klar og stærk idé, der foldes ud til et levende univers.

  Tim har et par kommercielle briller, der lynhurtigt får ham til at spotte, hvem I vil kommunikere til og hvad I vil signalere – og så samler han det til en autentisk visuel identitet.

  Mail: tim@umano.dk

  Mobil: +45 2751 0571

 • Max Andersen

  Max Andersen

  Digital direktør

  Max er ekspert i alt det tekniske og digitale. Ganske enkelt omdanner han jeres ideer og eksisterende data på en brugbar måde, der guider jer fra klik til klik. Han kender alle blindgyderne i det digitale univers, undgår dem og sikrer jer det mest optimale system.

  Max låser sig aldrig fast på sine egne ideer, men lytter til jeres tanker og ønsker – og får de to verdener til at mødes i stærke digitale løsninger.

  Max har blandt andet ideudviklet bookingsystemet Contool. Læs mere om det her.

  Mail: max@umano.dk

  Mobil: +45 2620 3325

   

   

 • Troels Christiansen

  Troels Christiansen

  Systemudvikler

  Troels er UMANO´s hjemmesidekyndige. Han bygger hjemmesider, og programmerer alt det bagvedliggende, som får overfladen til at se pæn ud. Med andre ord, kan han få din hjemmeside til at virke, som du gerne vil have det. Han laver også mobilsites, så dine kunder og andre interesserede kan finde dig, mens de er på farten. Troels er også uddannet projektleder og -udvikler, hvilket betyder at han forstår at lytte til dine ønsker, og omsætte dem til virkelighed.

  Troels interesser sig for alt indenfor teknologi og naturvidenskab, og har en enestående paratviden. Og så skifter han telefon hele tiden, bare så han kan udforske de forskellige brugerflader.

  Mail: troels@umano.dk

 • Martin Pedersen

  Martin Pedersen

  Film- og medietilrettelægger

  Martin er uddannet Tv – og medietilrette- lægger fra Danmarks Medie og Journalist Højskole. Han har hele pakken, når det kommer til filmproduktion; han laver storyboard, han er fotograf, laver lyd, klipper og tilfører effekter. Martin fortæller din historie visuelt på en kreativ og skarp måde, og han har et godt overblik over alle elementer i processen. Han skaber stærke historiefortælling, hvad enten du kommer med en færdig idé eller løse overskrifter.

  Martin dyrker både yoga og mountainbiking i skoven. Han tager på flere festivaller hvert år – både i DK og i udlandet. Og så ser han selvfølgelig virkelig mange film og serier – det er jo næsten hans pligt.

  Mail: martin@umano.dk

 • Sarah Pavelics Simonsen

  Sarah Pavelics Simonsen

  Grafisk design

  Sarah er uddannet Grafisk designer fra Danmarks Designskole. Sarah levendegører UMANOs visuelle arbejde med fængende animationer, der formidler jeres budskaber, så de får maksimal pondus.

  Mail: sarah@umano.dk

   

 • Martin Jespersen

  Martin Jespersen

  WordPress udvikler

  Martin har en bachelor i web udvikling, og en del erfaring fra forskellige københavnske bureauer. Martin sætter en ære i udvikle og opsætte WP, så det er nemt at redigere for jer og ikke går på kompromis med sikkerheden.

  Mail: martinj@umano.dk

 • Vores nye programmør

  Vores nye programmør

  Er du vores nye programmør?

  Vi søger lige nu en ASP.NET programmør, som skal være med til at videreudvikle på vores bookingkerne. Hvis du kender en, eller selv er interesseret, så læs mere her: IT-jobbank

   

   

   

 • F. Reelance

  F. Reelance

  Freelancer

  Ud over den faste kerne, har vi gennem en årrække opbygget et solidt netværk af fast tilknyttede freelancere, som vi indgår samarbejde med afhængig af den givne opgave.

  Derudover samarbejder UMANO med et bredt spektra af virksomheder, som eksempelvis arkitekter, antropologer, mediabureauer, visual artists og trykkerier.